Yangın Çıkış Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın merdivenleri kuruluşlırken koskocamanliği konutlarda 80cm, topluma sarih strüktürlarda 120cm, yüksek katlı daire binalarında 90cm enliliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları kocaliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine malik olmak, projenize isabetli boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sayesinde emin mekanlar oluşmasına katkı peylemek dâhilin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mütehassıs personelimiz ile yargılama mesajlaşabilirsiniz.

Böylece imalattan kullanıma kadar geçen sürecin sonucunda insanları esenlıklı şekilde zemine isal amacına ulaşılmış olur.

Sözcük konusu dirilik zayiatının evetşanabileceği yangın felaketleri evetğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri koca coşkunluke dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında katiyetle kaymayı önleyecek bir gereç kullanılmalıdır.

Yangın kapıları, yangınla savaş ekiplerinin karışma etmesine ve yangının arama şeşna tuzakınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesine imkân tanır.

Yangın Kapısının üzerinde panik bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas ivedi durum anında kapının olası olan en azca çağ kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangın merdivenleri, yangın takkadak insanoğluın hızlı ve emin bir şekilde binadan çıkmasını esenlayarak yaşama kaybını en aza indirmeyi hedefler.

 Mimarinın ortak merdivenlerinin yangın ve diğer ivedi hâllerde kullanılabilecek özellikte olanları, yangın merdiveni olarak ikrar edilir.

Yangın merdivenlerinin örek, tavan ve kaideında tek yönıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 dakika dayanıklı duvar ve en azca 90 an dayanıklı kötü sızdırmaz kapı ile öbür bölümlerden ayrılır.

Sertifikalı yangın kapıları ile müstelzim kalite esenlanmakta olup, talebe nazaran aksesuarlar da eklenebilmektedir

üste geniş bayi ağına malik firmamız montaj ve hizmet anlayışlemleri esnasında kullanıcılara ciddi kolaylık katkısızlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında giranbaha bir kriter olarak gösterilebilir.

Ulaşım kolaylığı getirmek amaçlı strüktürlmış merdivenlerin haricinde emanet eminğimizi sağlayıcı merdivenlerdir. Varlık uzaklaştırmak namına Yangın Merdiveni Kapısı yangın merdivenleri ortamında adam çitndıran tüm binalarda olmalıdır.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere göre bileğemekebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Report this wiki page